Reserveren

Check en boek nu!

Huurperiode

De huurperiode van de bungalow is in principe een week of een veelvoud hiervan. Aankomst is op zaterdag na 15.00 uur en vertrek is op zaterdag voor 10.00 uur. Afwijkende aankomst- en/of vertrekdag op aanvraag. De prijzen zijn per week aangegeven en zijn inclusief water, elektriciteit, gas, WiFi en gebruik van parkfaciliteiten zoals het zwembad.

Huurprijzen 2021 per week
Prijskalender 2021 c
Overige kosten

  • Waarborgsom: € 150,- te voldoen bij aanbetaling. Worden er na vertrek geen gebreken geconstateerd dan wordt de borg binnen 3 weken na de vakantie teruggeboekt.
  • Reserveringskosten: € 35,- te voldoen bij aanbetaling.
  • Toeristenbelasting: € 1,70 p.p.p.d. (vanaf 14 jaar) te voldoen bij restantbetaling.
  • Eindschoonmaak: € 49,- te voldoen bij restantbetaling.
  • Pellets voor de kachel zijn voor eigen rekening (evt. nodig in voor- of naseizoen).

Betaling

Na reservering ontvangt u een huurovereenkomst welke u ondertekend retour stuurt samen met de aanbetaling die bestaat uit 50% van de totale huursom (+ reserveringskosten en borg). Na ontvangst van de aanbetaling en de ondertekende huurovereenkomst is de boeking definitief. De restantbetaling (+ toeristenbelasting en eindschoonmaak) dient 6 weken voor aankomst te zijn voldaan.

Zelf meenemen

Bedlinnen, keukenlinnen en handdoeken.

Overigen

Een kinderstoel kunt u tijdens uw verblijf  lenen via de receptie, u betaald alleen € 50,00 borg. Reserveren bij boeking, prijswijzigingen voorbehouden en ter plaatse cash betalen.

 

Bij bovenstaande prijscalculator van vakantiehuisnu.nl zijn de eenmalige reserveringskosten (€ 35,-) en de kosten voor de eindschoonmaak (€ 49,-) reeds inbegrepen. De waarborgsom (€ 150,-) en de toeristenbelasting (€ 1,70 p.p.p.d. vanaf 14 jaar) zijn niet inbegrepen.