Park

Het gemoedelijke vakantiepark met een prachtig uitzichtSunclass logo

Algemeen

Sunclass Bungalows Tignale is al vele jaren een geliefd vakantiepark bij veel vakantiegangers. Sunclass ligt circa 600 meter hoog in de bergen boven het Gardameer in het prachttignaleige natuurgebied Parco Alto Garda Bresciano. Je kunt hier genieten van de natuur en de rust, maar ook voor liefhebbers van actieve vakanties zijn hier legio mogelijkheden. Het park is ruim opgezet en de bungalows staan op voldoende afstand van elkaar. In het centrum bevindt zich onder andere de receptie, een buitenzwembad met zonneterras en ligweide, een babybadje en een speeltuin. Het gebruik van parasols en ligbedden bij het zwembad is gratis, er is geen badmutsplicht, zwemshorts en drijfmaterialen toegestaan. Het zwembad wordt naar behoefte verwarmd, vooral in het voor- en naseizoen.  Zwembad geopend van medio/eind april tot medio/eind september. In het hoogseizoen, juli en augustus, is er een animatieprogramma. Sunclass heeft een Nederlands beheerdersechtpaar. Gedurende uw vakantie kunt u met al uw vragen bij hen terecht.

Restaurants

Italië staat bekend om haar uitgebreide keuken. In de nabije omgeving van het park bevinden zich een aantal prima restaurants met uitgebreide menukaarten. Deze restaurants zijn, mede door de prima prijs-kwaliteitverhoudingen, zeker ook geliefd bij de Sunclass gasten.

Terrasligging van de vrijstaande bungalows

Terrasligging van de vrijstaande bungalows

Het ruime zwembad van Sunclass

Het ruime zwembad van Sunclass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres Sunclass

Vakantiepark Villaggio di Sunclass: Via Bernic 14, 25080 BS Tignale (Italië) Tel: +39 0365 73045 Website: Sunclass

Bereikbaarheid

De afstand Utrecht – Tignale bedraagt circa 1.200 km. Als u per auto door Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië rijdt moet u rekening houden met snelwegvignetten en tolwegen. Zie ANWB website. Per vliegtuig kunt u vanaf Eindhoven of Brussel/Charleroi naar Milaan/Bergamo vliegen. Vliegveld Bergamo ligt op anderhalf uur rijden van Sunclass. Voor goedkope vliegtickets en autohuurmogelijkheden zie de Ryanair website.