Sport & Recreatie

Een ware belevenis voor iedereen

Er zijn vele wandel-, bike- en andere sportieve outdooractiviteiten te ondernemen in het prachtige bosrijke natuurgebied waarin Sunclass zich bevindt, direct vanuit de bungalow. Binnen 20 minuten wandelen komt u bij de mooiste watervallen uit de omgeving.

Wan  Wandelen

Voorbeeld wandelroute

De omgeving rondom het Gardameer leent zich uitstekend voor het maken van wandeltochten. Al wandelend kunt u genieten van de prachtige natuur en wordt u getrakteerd op vele mooie vergezichten. In de bungalow bevindt zich een unieke wandelmap met vele prachtige, volledig uitgewerkte, (middel)lange wandelingen rondom het Gardemeer. Klik op het voorbeeld.
Op AllTrails zijn onze wandelingen te bekijken en te downloaden als GPS-track.

Mou  Biken

Mountainbiken is een populaire activiteit. Met name aan de noordelijke kant van het Gardameer worden vele mountainbiketochten gereden, maar ook in de omgeving van het park liggen meerdere routes. Bij de receptie zijn naast de verhuur van mountainbikes ook verschillende uitgewerkte routes verkrijgbaar. Kaarten zijn te koop bij de supermarkt van het park. Voor routes en kaarten kunt u natuurlijk ook terecht bij de plaatselijke VVV-kantoren.

Can  Canyoning

Canyoning is een sport die in populariteit enorm toeneemt. Op avontuur in en langs watervallen, beekjes en rotsachtig gebied. Springen en glijden van rotsen en watervallen en zwemmen in het kristalheldere bergwater. Tijdens het seizoen is dit avontuur te boeken via de receptie van het park.

 Wat  Watersport

Watersporten als windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën, varen met een motorboot en natuurlijk zwemmen kunnen volop beoefend worden. Rondom het Gardameer bevinden zich vele gezellige en mooie strandjes voor een ontspannen dagje aan het meer. Op meerdere plaatsen zijn motorboten te huur en met name in het noordelijke deel zijn surf- en zeilscholen te vinden.

Ten  Tennis

Voor een partijtje tennis kunt u terecht in Gardola. Hier zijn diverse tennisbanen. Er is ook een tenniscentrum met buitenbanen en een binnenbaan.

Rec  Recreatieparken

Aan de zuidkant van het Gardameer kunnen liefhebbers van pret- en waterparken hun hart ophalen. Voor meer informatie over de parken zie onderstaande linkjes.

Parco      Movie      Garda     Caneva